Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο σημαντικότερος κλάδος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς συνδέονται άμεσα με την «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας που είναι ο τουρισμός. Ακόμα όμως και σήμερα οι προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι πολυάριθμες. Οι δε πολυνομία και γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τον Έλληνα επιχειρηματία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νόμου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται άσκοπα στις διοικητικές αρχές και τα δικαστήρια αλλά και να επιβαρύνεται οικονομικά με δυσβάσταχτα πρόστιμα. Η καλή και επικερδής λειτουργία ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι τελικά ένα δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας ο κάθε επιχειρηματίας.

  

Λειτουργώντας στο τρίπτυχο προστασίας Πολίτη – Ιδιώτη – Επαγγελματία

αναλαμβάνουμε να βοηθήσουμε τον Έλληνα επιχειρηματία σε αυτό το δύσκολο έργο και να μετατρέψει το κατάστημά του σε μια πραγματικά κερδοφόρα επιχείρηση.

 

Αν είστε ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας, τότε χρειάζεστε απαραίτητα τις νομικές υπηρεσίες του γραφείου μας για να «απογειώσετε» την επιχείρησή σας.

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Με την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία της Ρίας Παπαδημητρίου σε θέματα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα οργανώσετε την επιχείρησή σας σε όλους τους τομείς λειτουργίας της, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, μεγιστοποιώντας όμως παράλληλα και τα κέρδη της επιχείρησής σας.

 

Σας παρέχουμε την αναγκαία νομική κάλυψη στους εξής τομείς:

Άδειες. Έκδοση όλων των απαιτούμενων αδειών για τη νόμιμη ίδρυση και λειτουργία του καταστήματός σας. Σας γλυτώνουμε από περιττά πρόστιμα και άλλα έξοδα που κινδυνεύετε να χρεωθείτε.

Υγειονομικά θέματα. Φροντίζουμε για την πλήρη συμμόρφωσή σας με τις υγειονομικές διατάξεις που μπορεί να σας «κοστίσουν» την προσωρινή ή ακόμα και την οριστική παύση της λειτουργίας τους καταστήματός σας.

Ο.Τ.Α. Αναλαμβάνουμε τον χειρισμό κάθε υπόθεσή σας με τον Δήμο εκπροσωπώντας σας, όπου απαιτείται, οργανωμένα και αποτελεσματικά ενώπιον δημοτικών ή διοικητικών αρχών.

Μουσική. Γνωρίζοντας με κάθε λεπτομέρεια το νομικό και πραγματικό καθεστώς που υπάρχει στην Ελλάδα για τα πνευματικά δικαιώματα και τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (βλέπε ΑΕΠΙ, GEA, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ κλπ.), μεριμνούμε για την πλήρη προστασία σας και την καλύτερη δυνατή διαχείριση των συμφερόντων σας.

Αστυνομία. Φροντίζουμε για την ορθή τήρηση των αστυνομικών διατάξεων από την επιχείρησή σας και είμαστε δίπλα σας σε τυχόν παράβασή σας για να σας θωρακίσουμε νομικά.

Πολεοδομικά θέματα. Αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίξουμε νομικά σε κάθε θέμα που αφορά πολεοδομικές διατάξεις και να σας προστατέψουμε από δυσβάσταχτα πρόστιμα.

Εργατικά. Σας εκπροσωπούμε ενώπιον κάθε δικαστικής, διοικητικής και άλλης αρχής, σε θέματα που αφορούν το προσωπικό που απασχολείτε. Για περισσότερα δείτε αναλυτικά εδώ.

Μίσθωση. Αναλαμβάνουμε να σας δώσουμε λύση, δικαστική ή εξωδικαστική, όπου αυτό είναι εφικτό, σε θέματα που αφορούν το ακίνητο που στεγάζεται η επιχείρησή σας. Για περισσότερα δείτε αναλυτικά εδώ.

Λοιπά θέματα. Ειδικά θέματα όπως ενδεικτικά: κάμερες ασφαλείας και προσωπικά δεδομένα πελατών και εργαζομένων, μεταχείρισης ζώων πελατών, αντικαπνιστικής νομοθεσίας. Σας παρέχουμε τη νομική θωράκιση που χρειάζεστε για να μην πληγούν τα οικονομικά σας συμφέροντα αλλά και η καλή φήμη του καταστήματός σας.

 

Πέραν των παραπάνω θα μας χρειαστείτε στις εξής περιπτώσεις:

Σφράγιση καταστήματος

Ανάκληση άδειας καταστήματος

Αστικές και ποινικές παραβάσεις

 

Ενώπιον δικαστικών και διοικητικών αρχών  σας παρέχουμε ολοκληρωμένη και οργανωμένη νομική εκπροσώπηση με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

 Αν έχετε αποφασίσει να οργανώσετε σωστά την επιχείρησή σας και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη της, τότε ελάτε να συνεργαστούμε.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.