Μίσθωση.

Στην ερώτηση «τι θα αλλάζατε πιο εύκολα, επαγγελματική ή οικογενειακή στέγη;», τι πιστεύετε ότι θα απαντούσαν οι περισσότεροι επαγγελματίες, ανάμεσα στους οποίους και εσείς; Το να μετακομίζει κάποιος σε ένα άλλο σπίτι, σε άλλη γειτονιά ή ακόμα και σε άλλη περιοχή είναι κάτι το συνηθισμένο. Το να μεταφέρεις όπως την επαγγελματική σου στέγη, το κατάστημα ή την επιχείρησή σου δεν είναι απλή υπόθεση. Πέρα από το αυξημένο κόστος μεταφοράς της επιχείρησης υπάρχει ένα πιο σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Τους πελάτες σας. Ο τόπος της επιχείρησης είναι τις περισσότερες φορές άμεσα συνδεδεμένος με την πελατεία της επιχείρησης.

Για τον λόγο αυτό η διατήρηση της ίδιας επαγγελματικής στέγης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για μια επιχείρηση. Τι γίνεται όμως όταν o ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει αυξημένες ή ακόμα και παράλογες απαιτήσεις; Αν δεν δέχεται για παράδειγμα την μείωση του ενοικίου παρά την προφανή πτώση τους σε όλη την ευρύτερη περιοχή;

Το Γραφείο μας σας εξοπλίζει με όλα εκείνα τα νομικά εργαλεία που θα προστατέψουν τα συμφέροντά σας ως μισθωτές αλλά και την ίδια την επιχείρησή σας. Σας παρέχουμε την προστασία που έχετε ανάγκη.

 

Μας χρειάζεστε στις εξής περιπτώσεις:

Κατά την κατάρτιση της μισθωτικής σύμβασης. Διαπραγματευόμαστε για τον κάθε όρο της σύμβασης ξεχωριστά. Από το τίμημα μέχρι τις επεμβάσεις που θα πραγματοποιήσετε στο μίσθιο. Σας κατοχυρώνουμε σε κάθε όρο ξεχωριστά.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Αν έχετε προχωρήσει σε δαπάνες για το μίσθιο και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν τις αναγνωρίζει. Φροντίζουμε να τις διεκδικίσετε και να σας αποδοθούν.

Θέλετε να μειώσετε το ενοίκιο αλλά ο ιδιοκτήτης είναι ανένδοτος. Εξωδικαστικά επιχειρούμε την τροποποίηση του συμβολαίου και σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης επιμένει πετυχαίνουμε δικαστικά την αναπροσαρμογή του.

Ο ιδιοκτήτης θέλει να σας αποβάλει από το μίσθιο λόγω καθυστέρησης σε μισθώματα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, πραγματικό ή προσχηματικό. Δικαστικά ή εξωδικάστικά φροντίζουμε να προβάλετε και να ικανοποιήσετε κάθε δικαίωμα που σας δίνει ο νόμος.

Μην αφήνετε την επιχείρησή σας εκτεθειμένη. Ζητήστε την βοήθειά μας για να βγείτε κερδισμένοι.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.