Προστασία στο Διαδίκτυο.

Το διαδίκτυο έχει μπει σήμερα στη ζωή μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είτε το θέλουμε είτε όχι. Από την κοινωνική μας ζωή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα γνωστά ως «social media» μέχρι και στις σχέσεις μας με το Κράτος και τη συνδιαλλαγή μας με το Δημόσιο (φορολογική διοίκηση, ηλεκτρονικές υπηρεσίες δημοσίου κλπ). 

Επιπλέον όσο περισσότερο εξοικειωνόμαστε με το ηλεκτρονικό περιβάλλον τόσο περισσότερο αντικαθιστούμε συνήθειες του παρελθόντος. Πλέον οι αγορές που πραγματοποιούμε ηλεκτρονικά τείνουν να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, καθώς προσφέρουν ευκολία, εξοικονόμηση χρόνου, ποικιλία και πολλές φορές και καλύτερες τιμές. Ενώ λοιπόν παραδοσιακά θα πηγαίναμε σε ένα κατάστημα, πλέον αρκεί να πληκτρολογήσουμε το όνομα μιας ιστοσελίδας και να οδηγηθούμε σε κλάσματα δευτερολέπτου σε μια πληθώρα προϊόντων ή ακόμα και υπηρεσιών. 

Γνωρίζουμε όμως τους κινδύνους του διαδικτύου; Ξέρουμε πως να τους αναγνωρίσουμε και πως να προστατευθούμε από αυτούς; 

Λειτουργώντας στο τρίπτυχο προστασίας Πολίτη – Ιδιώτη – Καταναλωτή  

σας βοηθούμε να προστατέψετε τα δικαιώματά σας σε περίπτωση προσβολής τους και να διεκδικήσετε την αποζημίωση που σας αξίζει. 

 

Θα μας χρειαστείτε στις εξής ενδεικτικές περιπτώσεις: 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Έχετε πραγματοποιήσει μια ηλεκτρονική αγορά και το προϊόν δεν είχε τις επιθυμητές και αναμενόμενες ιδιότητες και θέλετε να το επιστρέψετε ή απλά να υπαναχωρήσετε, παίρνοντας και στις δύο περιπτώσεις τα χρήματά σας πίσω. 

Σας έχουν δυσφημίσει ή εξυβρίσει σε κάποια ιστοσελίδα, blog ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσβάλλοντάς σας ως προσωπικότητα ή και προκαλώντας ζημία στην προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. 

Έχουν προσβάλει την ιδιωτικότητά σας ή έχουν υποκλέψει τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό να σας βλάψουν οικονομικά, επαγγελματικά ή ακόμα και κοινωνικά. 

 

Αν έχετε υποστεί μία από τις παραπάνω προσβολές ή κάποια άλλη, απευθυνθείτε άμεσα σε εμάς για να σας βοηθήσουμε. Απλά και με σαφήνεια θα λάβετε πλήρη ενημέρωση για τα δικαιώματά σας στο διαδίκτυο και θα κινήσουμε άμεσα κάθε διαδικασία για να τα προστατεύσουμε σε περίπτωση προσβολής τους. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.